Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

23 травня - День Героїв України, День величі духу українських вояків

Дата: 23.05.2024 11:19
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

Щороку 23 травня в Україні відзначають День Героїв України -  День величі духу українських вояків, котрі в різні часи становлення нашої Батьківщини виборювали волю та незалежність рідної України ціною свого життя. Починаючи з часів Київської Русі, продовжуючи часами Гетьманської ери та процвітання Запорізької Січі, в недовгий період існування Української Народної Республіки та Української повстанської армії. Сьогодні лави Героїв щоденно доповнюють Герої сучасності, які, не шкодуючи свого життя, виборюють мир, добробут та цілісність України. Усі вони є символом незборимості Української Нації.

„У великій світовій драмі наших днів ми маємо вибір: або бути творцями, або жертвами історії“, - це одне з найбільш відомих висловлювань Євгена Коновальця. Українці вкотре роблять свій свідомий вибір – боротися! Так, чимало українських героїв сьогодення розплатились своїм життям заради своєї країни. Вони без вагань поклали своє щире синівське серце до ніг Матері-України, та їхній героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Увесь світ побачив, що ми відбулися і як нація, і як держава. Сьогодні гасло "Героям Слава" звучить у кожному куточку Землі. Адже українські Герої – не лише творці своєї власної історії, вони творять нову історію Європи та світу. Ми боремося і неодмінно переможемо московського окупанта.

А тому гартуймо тіло та дух, шануймо та пам’ятаймо всіх, хто боронить нашу державу на передовій, схилімо голови у скорботі за тими, хто поклав своє життя за волю українського народу.

Залишаємося гідними своїх Героїв!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ПАМ'ЯТЬ ПРО НИХ ЖИТИМЕ ВІЧНО...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь