Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

«МАМА - НАЙКРАЩИЙ В ЖИТТІ ОБЕРІГ»

Дата: 12.05.2024 14:15
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

 

Вітаємо усіх матерів  з цим важливим для кожного з нас днем - Днем Матері! З цієї нагоди хочемо віддати свою повагу всім матерям! Низько вклоняємось Вам за Ваші терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Століттями історію вершили чоловіки, але за кожним навіть сильним воїном, стояла жінка - його мати. Материнська любов і слова, залишаються в душі людини на все життя. Здоров'я Вам, тепла і благополуччя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі  негаразди в цей нелегкий для нас час! Бережіть себе і свій емоційний стан, адже щаслива нація й задоволені діти також наближають перемогу.

До Дня матері 10 травня 2024 року у КЗ «Ізяславський центр комунальних послуг» Ізяславської міської ради проведено майстер-клас для дітей на тему: «Подарунок мамі своїми руками». До даного заходу залучено дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, що виховуються в сімейних формах, дітей, в яких загинув батько, захищаючи Україну.

 

Материнство — маленький подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість.

Твоїм дітям дорогоцінна кожна твоя зморшка, ти для них найкрасивіша. Тому що ти — Мама. Нехай ниточка, яка існує між матір'ю і дитиною, ніколи не рветься між вами і вашими дітьми, нехай вона допомагає, захищає і підтримує вас з обох кінців.

Бути мамою під час війни — особливий виклик. Хтось прийняв його свідомо, обираючи не відкладати материнство до кращих часів, та більшість не уявляла, що дитинство синів чи доньок припаде на час повномасштабної війни. 

Бути мамою – це бути готовою дивитися на дітей як у дзеркало. Знати, що вони – відбиття твого внутрішнього стану. І якщо ти панікуєш, вони також кричать. Якщо тобі страшно, вони теж бояться. Війна — це величезне навантаження на психіку. Вона нас виснажує, залишаючи значно менше ресурсу для повсякденних справ. Чи не найскладніше в таких умовах матерям, від яких турбота про дітей вимагала багато ресурсу і в мирному житті.

День матері – це свято на честь матері, материнства, зв'язку матері з дитиною і вплив матерів на суспільство. Мама – головна людина в житті кожного. Не забудьте відвідати маму. Поки живі наші батьки, ми залишаємося дітьми. У цей день українці йдуть в гості до матері, вітають їх і нагадують, якими важливими вони є в їхньому житті. Мама завжди самовіддано любить своїх дітей, незважаючи ні на що, і завжди рада нашим перемогам і щиро співчуває невдачам.

Фото без описуЯкщо в День матері ви не можете прийти до мами, то обов'язково треба подзвонити їй і сказати теплі слова і нагадати про те, як сильно ви її любите. Адже мама – найдорожча людина в нашому житті!

 

Відділ «Служба у справах дітей» Ізяславської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь