Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Паска вдячності 2024

Дата: 07.05.2024 20:50
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Понад десять років війни на території нашої країни внаслідок вторгнення рашистів в Україну… Здавалося б, масові культурні заходи зараз не на часі. Проте саме з високою метою – зібрати кошти для підтримки Збройних сил України та об’єднати жителів громади у Великодні дні – в Ізяславському центрі культурних послуг відбувся яскравий концерт-звіт творчих колективів та окремих виконавців Ізяславщини під назвою «Паска вдячності 2024».

Захід зібрав чималу кількість прихильників талантів місцевих творчих колективів та виконавців, а вони, у свою чергу, подарували глядачам цікаву патріотичну танцювально-музичну програму.

Українська пісня, відома сьогодні всьому світові, – завжди була і залишається оберегом нашого народу і нашою святинею.  Магія пісні і танцю тематичного концерту сплелися в майже гіпнотичне мереживо таланту, чудових костюмів, яскравих дитячих усмішок, неймовірних постановок і щирих емоцій. Кожен номер – це маніфест сили українського духу, незламності, віри у перемогу.  За весь концерт глядачі і плакали, і посміхались. Пережили чимало емоцій, проте найголовніше — це віра в нашу Перемогу над окупантами.

Упродовж концерту вдалося зібрати понад 8 тис.грн., що вкотре доводить небайдужість громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. На жаль, невідомо, коли закінчиться ця клята війна та запитів від наших військових дуже багато. Всі кошти будуть передані на потреби наших захисників.

Фото без описуОкрім того, у фойє закладу було проведено презентацію елементів нематеріальної культурної спадщини Ізяславського краю, а також поробки дітей та майстрів нашої громади, де кожен бажаючий мав нагоду ознайомитись.

Тематичний захід закінчився, проте спогади про нього залишаться ще надовго.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь