Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Чергова перемога на обласному конкурсі «Екологічна розвідка»

Дата: 29.04.2024 18:22
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

З  метою підтримки і розвитку культурно-освітнього рівня обдарованої учнівської молоді, зацікавленої у дослідженні екології, залучення її до експериментально-дослідницької та еколого-просвітницької роботи, поглибленого вивчення природничих наук, розвитку позитивного ставлення до навколишнього світу відділом науково-дослідницької роботи з обдарованою молоддю «Мала академія наук» Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді у квітні 2024 року було організовано і проведено обласний конкурс «Екологічна розвідка», котрий складався з двох етапів:

І етап – заочний (відбірковий);

ІІ етап – очний (презентаційний виступ).

Конкурс проводився у двох номінаціях: «Екологічна перспектива» (тема есе «Ким я хочу стати в майбутньому та як моя мрія пов’язана з екологією»); «Екологічний експеримент» (тема есе «Як реклама впливає на екологію планети»).

Журі на І етапі конкурсу, розглянувши подані учасниками 43 есе, визначали переможців заочного (відбіркового) етапу. У підсумку до участі в ІІ етапі конкурсу в номінації «Екологічний експеримент» було запрошено 29 здобувачів освіти, серед них –  Ізяславського ліцею № 2 ім.О.Кушнірука та Ізяславського ліцею №5 імені О.П.Онищука

Юні екологи-дослідники представили свої дослідження. У підсумку перше місце посіла учениця Ізяславського ліцею №5 імені О.П.Онищука Желіховська Діана (науковий керівник Олена Рабчевська).

Вітаємо із заслуженою перемогою, радіємо разом з вами та бажаємо успіхів та натхнення на нові екологічні проекти!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь