Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

І знову болем відкликається у душах втрата….

Дата: 18.10.2023 08:43
Кількість переглядів: 768

 

Знову Ізяславська міська територіальна громада у скорботі. Вкотре сумна звістка про поповнення небесного війська прийшла до нашої громади. Та цього разу з подвійною силою удару.

З глибоким сумом та скорботою повідомляємо про трагічну загибель на війні нашого земляка-стрільця стрілецького  відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, солдата, жителя с.Криволука Демчика Андрія, котрий, захищаючи наш спокій та Україну, загинув 13 жовтня в результаті ворожого обстрілу на Харківщині. З вірою у Перемогу самовіданно боронив українську землю та разом з побратими давав відсіч ненависному ворогові, щодня наближаючи довгоочікуваний день Перемоги над підлим окупантом. Та на жаль, не судилось йому побачити цей жаданий для всієї України день… Окупанти відібрали найдорожче і найцінніше у матері - сина, надію й опору в житті…

А невдовзі, 15 жовтня, згасла ще одна зірка  – клята війна забрала життя у 34-річного ізяславчанина, молодшого сержанта Гжелька Володимира на Луганщині.  Наш земляк - янгол війни, котрий стояв на сторожі людського життя, щодня  виривав з пазурів смерті своїх побратимів, на жаль, не зумів себе захистити. Загинув внаслідок мінно-вибухової травми…. Свого батька-захисника не дочекався шестирічний син, свого коханого чоловіка – дружина.

Війна з російськими окупантами забрала життя двох молодих, енергійних, життєрадісних хлопців. Тільки жити, кохати, мріяти, творити, у якого було все попереду…. Та не зважаючи на молодий вік, воїни розуміли, що Перемога над ворогом залежить від кожного українця без винятку, тому зробили свідомий та відповідальний вибір – стали на захист Батьківщини. Пішли захищати рідну Україну, її майбутнє, свободу та європейські цінності.

 Володимир та Андрій назавжди залишаться у серцях кожного з нас. Для когось - хорошим другом і вірним побратимом, для родини - люблячим чоловіком, батьком, сином, для українців – Новітнім Героєм.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким оборонців, розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи подвиг вірних захисників України.

Вічна пам’ять і слава українським воїнам, котрі захищали рідну Україну і кожного з нас!

Про час та місце проведення прощальних заходів буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь