Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На Ізяславщині відзначили кращих працівників лісу

Дата: 17.09.2023 15:24
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

 

Традиційно в третю неділю вересня – цьогоріч 17 вересня – своє професійне свято відзначають люди, які своєю щоденною працею піклуються про збереження та примноження лісового багатства – працівники лісової та суміжних галузей. Напередодні професійного свята Дня працівника лісу відбулося урочисте засідання в адмінбудівлі філії «Ізяславське лісове господарство» Подільського лісового офісу Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Участь в урочистостях взяв Ізяславський міський голова Сергій Шлегель.

З вітальним словом розпочав урочисте засідання директор філії «Ізяславське лісове господарство» Сергій Кутасєвіч. Вітаючи всю лісову родину зі святом, він зазначив, що свято День працівника лісу – залишилося даниною професії, як привід нагадати про важливість цієї професії. Відмітив, що лісівники завжди були, є і залишаються відданими своїй справі, створювати і оберігати наші ліси для нащадків.

Окрім того, наголосив на важливості лісової галузі для економіки громади й країни та висвітлив сучасні виклики, які стоять перед лісівниками, зокрема через війну. На завершення запевнив, що і надалі підприємство працюватиме на Перемогу України над окупантами та розвиток нашої громади.

Фото без описуТакож виступив очільник Ізяславщини Сергій Шлегель. У своєму виступі зазначив, що під опікою працівників лісу перебуває наш безцінний скарб - лісові багатства громади. Висловив щиру подяку за те, що вкладають свої знання, вміння та натхненну працю задля збереження, примноження та дбайливе використання наших лісів.

У ході святкування було відзначено кращих працівників лісового підприємства відзнаками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь