Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Трагічні звістки знову линуть з фронту

Дата: 04.09.2023 17:17
Кількість переглядів: 364

 

Знову страшна звістка з фронту… Зі скорботою та невимовним болем повідомляємо про загибель  нашого земляка – 31-річного Слободенюка Сергія Миколайовича.

Солдат був навідником десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти десантно-штурмового батальйону.

Попри молодий вік Сергій в силу непереборного бажання вигнати нечисть з нашої землі боровся мужньо та самовіддано, як і його батько, котрий приєднався до лав захисників Батьківщини з перших днів повномасштабної війни та кілька місяців тому повернувся додому. Головною ціллю батька та сина була вільна Україна з щасливим народом. Для цього обидва не жаліли нічого: ані сил, ані здоров'я, ані своїх років.

Воїн разом із побратимами беріг наш спокій та, на жаль, 31 серпня військовослужбовець отримав травми, не сумісні з життям внаслідок ворожих вибухів. Сталось це на Донеччині.

Без чоловіка залишилась кохана дружина, без батька - двоє синочків. У вічному смутку батьки, сестри та брат...

Гіркота від втрати, біль, який пронизує, до якого не можна звикнути, який не можна пробачити. Це непоправна втрата не лише для родини, а й для всієї громади, України…

Ізяславщина висловлює щирі співчуття рідним, близьким воїна. Розділяємо вашу втрату та сумуємо разом з вами. Пам’ять про відважного оборонця, про його мужній подвиг назавжди житиме в серцях і душах вдячних земляків.

Прощатимемось з Новітнім Героєм завтра, 05 вересня. Орієнтовно о 09.00 год. маршрут кортежу пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, М.Микитюка) до батьківського дому в село Мислятин.

Цього ж дня о 12.30 год. відбудеться церемонія прощання на подвір’ї батьків воїна, далі заупокійна служба за Новітнім Героєм у місцевому храмі, після чого траурна хода рушить до місцевого кладовища, де і відбудеться обряд поховання.

Маємо надію, що небайдужі громадяни Ізяславщини зустрінуть полеглого Героя «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку, який віддав своє життя за наше мирне майбутнє, за нашу Україну...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь