Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Закликаємо зустріти полеглого Героя «живим коридором» з українською символікою

Дата: 26.08.2023 04:28
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

Завтра, 27 серпня, навіки повертається додому 26-річний житель міста Ізяслав, навідник аеромобільного відділення аеромобільного взводу аеромобільної роти аеромобільного батальйону Копілов Михайло Сергійович.

19 серпня, захищаючи рідну землю від оскаженілого та підступного терориста-агресора, під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій на Донеччині загинув наш новітній Герой.

Орієнтовно о 09.30 год. маршрут кортежу пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, М.Микитюка) до рідного дому (вул.Сагайдачного, 19).

Цього ж дня о 13.00 год. відбудеться церемонія прощання на власному подвір’ї воїна, далі на центральній площі м.Ізяслав, після чого - заупокійна служба за новітнім Героєм у храмі святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України.
           По завершенню траурна хода рушить до Алеї почесних поховань, що на кладовищі м.Ізяслав (виїзд на Шепетівку), де і відбудеться обряд поховання.

Маємо надію, що небайдужі громадяни Ізяславщини зустрінуть полеглого Героя «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку, який віддав своє життя за наше мирне майбутнє, за нашу Україну...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь