Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ще один наш земляк поповнив ряди небесного війська

Дата: 23.06.2023 16:41
Кількість переглядів: 522

Фото без опису

Знову нас покидають найкращі патріоти країни, які віддають за неї найцінніше - власне життя. Трагічна новина надійшла сьогодні до нашої громади. 17 червня у розквіті років пішов у Вічність 34-річний ізяславчанин солдат, водій-електрик відділення управління командира батареї артилерійської батареї Нікітішин Олександр Вікторович … Пішов так, як йдуть усі справжні Воїни — при виконанні бойового завдання на Луганщині, звільняючи свою рідну землю від «русского мира».

Мама втратила сина, кохана – люблячого та турботливого чоловіка, двоє донечок та синочок – найкращого у світі татка, друзі – хорошого товариша, Ізяславщина та Україна – Героя... 

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким воїна, поділяємо невимовний біль непоправної втрати та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Світла пам’ять про мужнього Героя, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Олександра.

Герої не вмирають, вони продовжують захищати нас із небес! Вічна слава і пам’ять нашому героїчному захиснику незалежності і цілісності України! Слава Україні! Героям Слава!

Завтра, 24 червня, орієнтовно о 09.00 год. повертається на малу Батьківщину наш новітній Герой на щиті… Маршрут кортежу із тілом воїна пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, проїзд біля магазину «Зайка», О.Кушнірука) до рідного дому бійця (вул.О.Кушнірука, 24/3).

Крім того, у цей же день будемо проводжати в останню путь нашого мужнього захисника. О 12.30 год. на центральній площі м.Ізяслав відбудеться церемонія прощання із Олександром, після чого - заупокійна служба за новітнім Героєм у храмі святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України.

Далі траурна хода рушить до Алеї почесних поховань, що на центральному кладовищі м.Ізяслав (виїзд на Шепетівку), де і відбудеться обряд поховання.

Маємо надію, що усі  небайдужі громадяни у місті Ізяслав зустрінуть полеглого у пекельному бою новітнього Героя «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю, який віддав своє життя за наше мирне майбутнє, за нашу Україну...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь