Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Надія вмирає останньою

Дата: 30.05.2023 19:16
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

З кожною трагічною звісткою з новою силою боляче відгукується у наших серцях… Воїн з Ізяславщини, який понад рік вважався безвісти зниклим, нарешті знайшовся … Та, на жаль, мертвим...

Як виявилось, 17 квітня 2022 року від рук окупантів на Харківщині загинув наш 52-річний новітній Герой-земляк з с.Білеве, молодший сержант, старший механік-водій 1 танкового взводу 3 танкової роти Соколюк Василь Петрович. Як справжній патріот, вірний син України без вагань став на захист рідної землі. Наш земляк був мужнім та відповідальним воїном, відважно виконував накази командира і вірно служив народові України. Та, на жаль, пішов у Вічність… Пішов так, як йдуть усі справжні Воїни — під час бою, відбиваючи черговий штурм окупантів. 

У ці скорботні дні вся Ізяславська міська територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині Василя. Туга й біль переповнюють серця кожного мешканця Ізяславщини, ненька-Україна втратила свого відважного воїна. Пам’ять про нашого земляка завжди буде жити в наших серцях. Вічна і світла пам’ять нашому новітньому Герою!

Про дату та час прибуття кортежу та чину поховання оборонця буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь