Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Приєднуйтесь до Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги»

Дата: 03.04.2023 17:53
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

У березні стартував XVІ Всеукраїнський конкурс шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» https://izyaslav-miskrada.gov.ua/news/1679473172/. Конкурс направлений на привернення уваги до порушених правах українських дітей, що постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України.
До 01 травня в учнівської молоді є можливість проявити свої творчі здібності та взяти участь в художньому конкурсі.
Діти Ізяславщини приєднуються до участі у цьому заході, адже кривава війна, розпочата російським агресором, залишила свій відбиток у душі кожного із нас, особливо дітлахів. Через мистецтво молодші мешканці громади висловлюють свої емоції, а інколи це навіть і «ліки» для душі.
У процесі роботи над малюнками діти не лише намагалися відтворити моменти сьогодення, а й втілюють мрії про якнайшвидшу нашу перемогу над окупантами. Усі учасники Ізяславщини конкурсу для нас переможці, адже знайшли у собі сміливість взяти участь у конкурсі, намагаючись донести своє бачення.
Пропонуємо ознайомитись із творчістю 13-річного ізяславчанина, дитини, позбавленої батьківського піклування, вихованця Ізяславського навчально-реабілітаційного центру Хмельницької обласної ради Дмитрика Тюріна

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь