Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Закликаємо зустріти полеглого Героя «живим коридором» з українською символікою

Дата: 17.02.2023 13:34
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

 

Сьогодні, 17 лютого, орієнтовно о 17:00 год. прибуде кортеж з тілом нашого новітнього Героя, старшого сержанта, стрільця-санітара 3 гірсько-штурмового відділення 2 гірсько-штурмового взводу 1 гірсько-штурмової роти Дзюбріна Юрія Миколайовича. Маршрут пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, М.Микитюка) до рідного дому в село Щурівці Щуровецького старостинського округу.

Маємо надію, що усі  небайдужі громадяни у місті Ізяслав та в селах зустрінуть полеглого Героя «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю, який віддав своє життя за наше мирне майбутнє, за нашу Україну...

Завтра, 18 лютого, о 12.00 год. в с.Щурівці будемо проводжати в останню путь нашого мужнього захисника. Заупокійна служба за воїном відбудеться у місцевому храмі.

Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих бійців.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив померлого. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати.

Вічна слава і пам’ять нашим захисникам незалежності і цілісності України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь