Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина оговтується після буревію

Дата: 28.07.2021 16:21
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

Вве­че­рі 27 лип­ня населеними пунктами Ізяславської громади  про­нес­ла­ся не­го­да. Внаслідок пошкодження ліній електромереж в окремих населених пунктах та вулицях припинено електропостачання.

 Внас­лі­док шкваль­но­го віт­ру з ряс­ним до­щем у са­диб­ній за­бу­до­ві є чимало ви­пад­ків по­ва­лен­ня де­рев на при­ват­них обій­стях, вулицях та дорогах. Окремі   джерева  вир­ва­ло з ко­рін­ням. Є випадки пошкодження дахів на житлових та громадських будівлях, а по­де­ку­ди і пов­ністю, знес­ені пок­рівлі в де­кіль­кох жит­ло­вих бу­дин­ках та гос­по­дар­чих бу­дів­лях.

Ко­му­наль­ні служби громади спільно із спеціалізованими службами Ізяславщини  працюють над лік­ві­да­цією нас­лідків сти­хії.  На міс­цях пошкоджень ліній електропередач працюють  ре­мон­тні бри­га­ди Ізяславського РЕ­М ПАТ «Хмель­ницькоб­ле­нер­го».

Працівники комунальних служб висловлюють подяку жителям громади які долучились до робіт із ліквідації наслідків буревію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь