Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НАМІР ЗМІНИ ТАРИФІВ НА ПОСЛУГИ ІЗ УПРАВЛІННЯ ПОБУТОВИМИ ВІДХОДАМИ, А САМЕ ЗБИРАННЯ ТА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

Дата: 09.08.2024 16:23
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

На виконання Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. № 130 "Про затвердження порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», комунальне підприємство "Житлокомунсервіс" Ізяславської міської ради доводить до відома споживачів, що має намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами на території Ізяславської міської територіальної громади.

Підставою для зміни тарифів є зростання вартості складових тарифів, зокрема збільшення вартості паливно-мастильних матеріалів, мінімального прожиткового рівня для працездатних осіб, відрахувань на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, підвищення цін на запчастини та інше.

Розрахунок тарифів був здійснений відповідно до Закону України "Про житлово-комунальні послуги", постанови Кабінету Міністрів України від 26.09.2023 р. № 1031 "Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів" та згідно  рішення виконавчого комітету Ізяславської міської ради від 25.05.2021 р. № 62 "Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів на території Ізяславської міської ради".  На сьогоднішній день діють тарифи, що були встановлені рішенням виконавчого комітету Ізяславської міської ради від 12.11.2021 року № 175 "Про встановлення тарифів КП «Житлосервіс» на послуги з поводження з побутовими відходами".

 

Планові тарифи на послугу із збирання та перевезення твердих побутових відходів становитимуть:

 

Категорія споживачів

Збирання твердих побутових відходів

Перевезення твердих побутових відходів

Разом з ПДВ

Населення

126,01 грн/куб.м.

27,48 грн/куб.м.

153,49 грн/куб.м.

Бюджетні установи

132,01 грн/куб.м.

28,79 грн/куб.м.

160,80 грн/куб.м.

Інші споживачі

144,01 грн/куб.м.

31,40 грн/куб.м.

175,41 грн/куб.м.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в термін до 19 серпня 2024 року у письмовій формі на адресу: 30300, Хмельницька обл., Шепетівський район, м.Ізяслав, вул.Подільська, 3, КП «Житлокомунсервіс» або на електронну адресу підприємства: 0684723649@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь