Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Пам'ять, яка живе в серцях вдячних українців

Дата: 28.06.2024 15:10
Кількість переглядів: 566

Фото без опису

Вчора, 27 червня, відбулась церемонія вручення ордена «За мужність» ІІІ ступеня чотирьом оборонцям з Ізяславщини та Плужненщини. На жаль, посмертно…

Цією відзнакою нагороджено Воїнів Світла:

- молодшого сержанта-бойового медика Юрія Мосьпака (Ізяславщина), котрий проявив неймовірну мужність під час бойових дій, залишаючись відданим своїй присязі до останнього подиху;

- сержанта Олександра Васильчука (Ізяславщина), бійцеві, відомому своєю відвагою та самовідданістю;

 - солдата Юрія Комисливого (Ізяславщина), чий героїзм і рішучість стали прикладом для побратимів і залишилися в пам'яті всіх, хто його знав;

- старшого солдата Олександра Гребенюка (Плужненщина), відважного воїна, котрий захищав мир та спокій своїх співгромадян.

Начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков взяв на себе почесну місію по врученню державних нагород, що є символом мужності та самопожертви наших оборонців в ім'я України.

Крім відзнак, родичам Воїнів Світла також вручили квіти як символ вдячності. Зокрема присутні учасники висловили свої щирі співчуття та слова підтримки рідним, які пережили важку втрату. "Ми не маємо слів, щоб виразити всю нашу вдячність та повагу до тих, хто віддав найцінніше - своє життя, заради захисту України. Ваша втрата є незмірною, але кожен із цих хлопців виявив надзвичайну відвагу та силу духу, захищаючи рідну землю від ворога. Саме завдяки таким відважним воїнам Україна має можливість залишатися незалежною та суверенною державою. А тому імена наших безстрашних оборонців будуть записані золотими літерами в історії України, а їхні подвиги надихатимуть майбутні покоління на боротьбу за справедливість і мир» – зазначили посадовці.

Рідні загиблих/померлих воїнів зі сльозами на очах приймали нагороди та квіти, відчуваючи гордість за своїх чоловіків/синів, які стали символом мужності та відваги.

Фото без описуПодібні заходи є надзвичайно важливими, оскільки вони не лише підкреслюють важливість пам'ятати та шанувати тих, хто захищає нашу державу, але й нагадують нам усім про ціну, яку ми платимо за нашу свободу та незалежність. Вони укріплюють наше суспільство та підкреслюють важливість єдності і підтримки у важкі часи.

Вічна пам'ять та слава нашим героям! Нехай їхні душі спочивають у мирі, а ми завжди пам'ятатимемо їх як символ відваги та любові до своєї Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь