Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини міської ради

Дата: 27.06.2024 08:45
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Цими днями відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини міської ради, під час якого було розглянуто кілька важливих питань, спрямованих на захист прав та добробуту дітей.

Спершу на порядок денний було винесено питання про передачу дитини, позбавленої батьківського піклування, під опіку. Після детального обговорення та оцінки всіх можливих варіантів, комісія ухвалила рішення про передачу дитини під опіку жінці, яка пройшла всі необхідні перевірки та готова забезпечити належний догляд й підтримку.

Одним з найважливіших питань на засіданні було обговорено доцільність позбавлення батьківських прав чоловіка відносно двох його дітей. Після ретельного вивчення ситуації, комісія прийняла відповідне рішення, що враховує найкращі інтереси дітей.

Окрім того, у ході зібрання було порушено питання щодо взяття під соціальний супровід КУ "Центр надання соціальних послуг" сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Було визначено необхідність посилення підтримки та надання соціальних послуг цим сім'ям з метою покращення їхнього становища та забезпечення належного рівня життя для дітей.

Окремо на засіданні присутні учасники обговорили питання надання статусу дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Комісія розглянула заяви та документи, що підтверджують постраждалих дітей, і прийняла рішення щодо надання їм відповідного статусу. Це дозволить цим дітям отримувати необхідну підтримку та допомогу від держави та міжнародних організацій.

По завершенню засідання присутніми було переглянуто індивідуальні плани дітей, які перебувають на обліку відділу «Служба у справах дітей» міської ради, із подальшим їх затвердженням. 

Засідання комісії з питань захисту прав дитини міської ради завершилося ухваленням ряду рішень, які сприятимуть забезпеченню кращого майбутнього для дітей та підтримці сімей у складних життєвих обставинах. Комісія продовжує активно працювати задля захисту прав та добробуту наймолодших мешканців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь