Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Намір провадити плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля

Дата: 26.06.2024 11:14
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

ТОВ «Партнер Агропром» (42975551) інформує про намір провадити плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля.

Планованою діяльністю передбачається експлуатація існуючого паливозаправного пункту (ПЗП) за адресою: с.Михнів, в.Центральна,71В, на правах оренди нерухомого майна (будівлі, споруди, а також обладнання). Meта оренди – здійснення господарської діяльності ТОВ «Партнер Агропром». ПЗП призначений для забезпечення дизельним паливом потреб власного споживання. На ПЗП здійснюється приймання зберігання та відпуск пального. Резервуарний парк складається із семи наземних резервуарів загальним об’ємом 200 м3. Відпускання пального здійснюється за допомогою паливороздавальної колонки. Режим роботи планованого об’єкту: однозмінний (з 8-00 до 17-00), п'ятиденний робочий тиждень.

Текст повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля, доступний для завантаження. 

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати протягом 12 робочих днів з дня оприлюднення цього оголошення до Департаменту природних ресурсів та екології Хмельницької обласної державної адміністрації

29001, м.Хмельницький, вул.Свободи, 70, 42814282@mail.gov.ua, тел./факс (0382) 61-85-10.

Надаючи такі зауваження і пропозиції, прохання вказувати реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планової діяльності в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (№ 8011)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь