Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Стартує голосування за проєкт громадського бюджету 2024 Ізяславщини

Дата: 07.06.2024 15:01
Кількість переглядів: 765

Фото без опису

З 13 червня розпочинається голосування за проєкт «Громадського бюджету 2024» Ізяславської міської територіальної громади, яке триватиме до 02 липня включно.

Саме від кількості зібраних голосів залежить, чи отримає проєкт фінансування з місцевого бюджету на його реалізацію.

Проголосувати за проєкт може лише один раз дієздатний громадянин України/іноземець або особа без громадянства, який досяг 16 років та відповідає хоча б одній з наступних умов:

  • місце проживання зареєстровано на території Ізяславської громади;

  • офіційне місце роботи знаходиться на території нашої громади, що підтверджується довідкою з місця роботи;

  • місце навчання знаходиться на території Ізяславщини, що підтверджується студентським квитком або довідкою з місця навчання;

  • внутрішньо переміщена особа, місце реєстрації якої зареєстровано на території Ізяславської громади, що підтверджується відповідною довідкою.

 

Для того, щоб віддати свій голос за даний проєкт, можна скористатися одним із зручних для вас способів:

  • в електронному вигляді – на вебплатформі EDEM за посиланням https://budget.e-dem.ua/6822110100  (Інструкція з голосування на платформі для користувачів: https://youtu.be/BoOEGgfklMM)

  • в паперовому вигляді в пунктах для голосування – заповнивши бланк для голосування (Голоси, віддані в паперовому вигляді, будуть вноситися до електронної системи голосування на вебплатформі місцевої демократії EDEM для автоматичного підрахунку голосів. Після завершення кінцевого терміну голосування електронна система здійснить автоматичний підрахунок голосів за проєкт).

 

Перелік пунктів для голосування:

1. Фінансове управління Ізяславської міської ради (м.Ізяслав, вул.Незалежності, 43 (другий поверх)), відповідальна особа – Шашок Наталія Сергіївна - головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення фінансового управління Ізяславської міської ради;

2. Відділ організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Ізяславської міської ради (м.Ізяслав, вул.Грушевського, 5 (приміщення Ізяславської міської ради (другий поверх), відповідальна особа – Баско Ольга Миколаївна - головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Ізяславської міської ради.

 

Графік роботи міської ради: понеділок-четвер – з 08.00 год. до 17.15 год., п’ятниця – з 08.00 год. до 16.00 год. Обідня перерва: 12.00-13.00 год.

 

Звертаємо увагу! При голосуванні в пунктах для голосування при собі обов’язково потрібно мати паспорт або ID картку (з довідкою про реєстрацію місця проживання особи)  та надати згоду на обробку персональних даних.

Зі змістом проєкту можна ознайомитись на сайті Ізяславської міської ради  https://rada.info/upload/users_files/04060720/ef736173388c15566e7bb69f9eaeb93e.pdf або на вебплатформі місцевої демократії EDEM  https://budget.e-dem.ua/6822110100/project/23421?return=main

 

Закликаємо жителів громади не бути байдужими та долучатися до голосування за проєкт громадського бюджету!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь