Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Дитинство, захищене бронею

Дата: 03.06.2024 22:03
Кількість переглядів: 377

Фото без опису

На жаль, посмішки українських дітей затьмарені пекельною війною, розпочатою російськими окупантами. Вона перевернула життя мільйонів українців нищівним чином: забрала життя, покалічила, змусила полишити власний дім…. У численної кількості дітей були вкрадені святкування днів народження, шкільні спогади, час з друзями та родиною. Через війну в наших дітей тепер дорослі очі, проте майбутнє кожної української дитини – безцінне. Саме заради дітей мужні захисники тримають небо на своїх плечах і бережуть українську землю від загарбників. А вчора, 02 червня, діти стали на захист своїх оборонців. До Дня захисту дітей у Мокрецькому місцевому клубі (Лютарського старостинського округу) відбувся благодійний тематичний захід за участі творчих колективів Ізяславської та Плужненської громад (переважна більшість учасників - діти).

Вельми насиченою була концертна програма талановитої молоді. Тут запалювали хлопці та дівчата із вокальними й поетичними виступами. Були як визнані професіонали своєї справи, так і ті, що тільки роблять перші кроки на творчому поприщі.

Фото без описуНасичена концертна програма зібрала чимало поціновувачів мистецтва, котрі щедро донатили впродовж свята на підтримку Збройних Сил України, які захищають мирне майбутнє України. В результаті було зібрано 8100 грн, що підуть на підтримку наших незламних оборонців. Серед почесних гостей заходу були ж самі військовослужбовці.

Патріотичні мелодії, слова підтримки родинам воїнів — святкова атмосфера підняла дух й додала віри в те, що разом українці здатні подолати все!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь