Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

90 років далеко не кожному судилося зустріти в колі родини

Дата: 11.03.2024 14:25
Кількість переглядів: 378

 

90-річчя - дуже важлива подія,  адже далеко не кожному судилося зустріти настільки поважний вік в колі родини.

У цю погожу весняну днину, 09 березня, свій поважний 90-й ювілей відзначила поважна та знана жителька села Білижинці Двірецького старостинського округу, дитина війни та мати-героїня Чиншова Ганна Кирилівна.  

З квітами, подарунками і теплими привітаннями до неї завітали місцеві жителі старостинського округу. Почесні гості щиро віншували довгожительку подарунками, висловили свою шану та повагу, побажавши міцного здоров'я, життєвого оптимізму, божого благословіння, бадьорості духу, любові й підтримки від родини, та подякували іменинниці за нелегкий життєвий шлях і мудрість.

Не зважаючи на дуже поважний вік, у пам’яті Ганни Кирилівни назавжди закарбувалися важкі, зокрема воєнні, роки: холод, голод, нацисти, Друга світова війна, повоєнна відбудова. І навіть після звільнення села від окупантів, життя не стало легким – важка праця на колгоспних ланах, турбота про рідних. Разом з чоловіком виховали семеро дітей, за що отримала почесне звання «Мати-героїня». А  діти, у свою чергу, подарували їй десятьох онуків та дев’ятеро праонуків. На жаль, так склалася доля, що ювілярка похоронила двох діток та трьох онуків, серед яких наш 29-річний Новітній Герой Юрій Морозюк...

Та все ж життєві випробовування не зламали ювілярку. Завжди віддавала частинку своєї душі, допомагаючи тим, хто цього потребував. Наразі іменинниця тішиться кожному прожитому дню у колі великої й турботливої родини, яка завжди була надійним тилом та опорою в її житті.

Дружна родина – це найцінніше багатство кожної людини. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет  довголіття нашої ювілярки.

Ми, сучасне покоління, маємо знати й поважати таких довгожителів і бути вдячними їм за кожну хвилину свого життя, адже ці люди пройшли такі труднощі і мають такий життєвий досвід, про що інколи навіть і не  здогадуємся.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь