Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Закликаємо зустріти полеглого Героя «живим коридором» з українською символікою

Дата: 20.10.2023 16:56
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Завтра, 21 жовтня, навіки повертається на малу Батьківщину Новітній Герой, 32-річний клубівчанин-кулеметник відділення охорони взводу охорони роти охорони батальйону охорони Кучерук Олександр Анатолійович, котрий, захищаючи наш спокій та Україну, загинув 15 жовтня в результаті ворожого обстрілу на Херсонщині. Після важких й виснажливих боїв на полі бою оборонець нарешті знайде спочинок у рідному краю.

Орієнтовно о 09.00 год. (точніший час прибуття буде додатково поінформовано) маршрут кортежу пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівка, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, М.Микитюка) до рідного дому бійця в с.Клубівка.

Цього ж дня відбудеться церемонія прощання за загиблим воїном: о 12.00 год. - церемонія прощання на подвір’ї дому Олександра, після чого - заупокійна служба за Новітнім Героєм у місцевому храмі Православної Церкви України с.Клубівка. По завершенню траурна хода рушить до сільського кладовища, де і відбудеться обряд поховання.

Наші безстрашні захисники воюють у надважких умовах, чоловіки і жінки героїчно жертвують своїм життям заради виживання цілої країни. А тому закликаємо громадськість Ізяславщини спільною молитвою віддати шану та провести в останню путь Воїна Світла «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь