Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вийшло видання збірки поезій «З любов’ю в серці» нашого новітнього Героя

Дата: 21.03.2023 17:24
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

21 березня, у Всесвітній День поезії, вийшло видання збірки поезій «З любов’ю в серці» нашого талановитого поета-земляка, а також відданого патріота,   мужнього воїна-білогородчанина  Дерди Ярослава Миколайовича. Ця збірка — це дивовижна сповідь душі Воїна Світла, захисника Честі і Гідності українського народу, одного з новітніх Героїв, який стояв до останнього подиху за Україну та загинув 11 грудня 2022 року під час відбиття штурмових дій російських окупантів у найгарячішій точці – на Донеччині.

Три розділи книги («Рідний край», «Самотня ніч. Перша і остання любов», «Вірші для донечки») асоціативно та вдало доповнюють один одного. Кожен з них характеризує глибину поезій, яку уважний читач різного віку відкриє для себе. Видання вийшло невеличким тиражем – всього 20 примірників. Проте кожен бажаючий матиме нагоду ознайомитись із виданням Ярослава Дерди, яке буде найближчим часом передано до Ізяславської центральної бібліотеки та бібліотеки в с.Білогородка.

Поезія українців – то справжня зброя, яка може якнайкраще розповісти про різні історичні періоди нашої держави, яка не дозволяє втрачати віру та боротися за нашу свободу і незалежність, відвойовувати кожен клаптик рідної землі. Саме в скрутні часи з’являлися найвідоміші твори українських класиків: Тараса Шевченка, Івана Франка, Василя Стуса, Миколи Хвильового, Володимира Сосюри та інших. У нинішній важкий воєнний період для України формується творчість нових авторів, котрі у майбутньому, можливо, стануть героями навчальних книг та посібників з історії та літератури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь