Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання Ізяславського міського голови із Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

Дата: 01.10.2021 00:38
Кількість переглядів: 485

Фото без опису

 

За ініціативи Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй  щорічно 1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а з 2004 року в Україні ця дата також визначена як День ветерана.

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління!

     Висловлюю глибоку вдячність за неоціненний внесок у збереження нашої держави, розбудову та зміцнення її економічного розвитку, культурного і інтелектуального потенціалу. Ви проявили мужність під час оборони рідної землі від іноземних завойовників, відбудували міста і села у повоєнні роки, передаєте свій життєвий досвід молодому поколінню

     Цей день – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за внесок у розвиток Ізяславщини, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

    Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

     Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

    Нехай життя продовжує бути активним та різнобарвним, а у ваших родинах завжди пануватиме затишок та добробут. Здоров’я та довгих років життя!

Нехай осіння пора життя буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!

 

З повагою

Сергій ШЛЕГЕЛЬ,
Ізяславський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь