Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбувся вебінар «Ефективна комунікація»

Дата: 22.04.2021 09:13
Кількість переглядів: 528

Фото без опису

Уміння ефективно спілкуватися один із найголовніших чинників успіху в будь-якій сфері сучасного життя. Знайти роботу, побудувати кар’єру, завести надійних друзів, домогтися успіху і визнання не можливо без уміння ефективного спілкування.

В рамках роботи Відкритої школи онлайн комунікацій та в рамках профорієнтаційного проєкту "Успішна молодь-успішна громада!" 21 квітня у Ізяславській філії Хмельницькогообласного центру зайнятості відбувся вебінар «Ефективна комунікація». Присутні на онлайн-зустрічі ознайомились з поняттям «ефективна комунікація», з вербальними і невербальними складовими спілкування, з техніками активного слухання. Зрозуміли, як потрібно спілкуватися щоб бути переконливими, або з легкістю навчитись казати «ні» тоді, коли прохання співрозмовника не збігаються з вашими бажаннями та потребами. Учасники вебінару отримали поради, як попередити та вирішити конфліктні ситуації у спілкуванні, адже вони не рідко трапляються у житті. Фахівець з профорієнтації наголосила на тому, що потрібно розвивати в собі навички ефективної комунікації, адже спілкування – це мистецтво, якому можна навчатися протягом всього життя.

Зворотний зв’язок та позитивні емоції  учасників  свідчили про те, що подібний захід  мав велике значення на розширення  у безробітних поняття про «ефективну комунікацію», та  допоможе  бути впевненішими і наполегливішими у пошуках бажаної роботи.

22.04.2021 р.

За матеріалами Ізяславської філії Хмельницькогообласного центру

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь