Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Тематичні заходи до Дня міста стали символом єдності, патріотизму та невтомної волі до боротьби за незалежність України

Дата: 01.07.2024 15:11
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

У житті кожного з нас є багато свят як особистих, так і офіційних. Проте  є свята, які займають окреме місце в наших серцях. І одним із таких свят є без сумніву день народження рідного міста. Цими вихідними наш Ізяслав відзначав 928 років.

У такий день кожен відчуває себе частиною великої родини, яка прагне працювати та жити для процвітання рідного міста, допомагати тим, хто цього потребує. Саме спільним зусиллям створюється неповторний і колоритний образ нашого міста, зберігається і примножується його історія, закладається фундамент майбутнього. Досягнення нашого міста це, насамперед, успіхи його мешканців – щирих, творчих, працелюбних і талановитих.

На жаль, вже котрий рік поспіль святкові заходи, до яких ми звикли, не організовуються, зі зрозумілих причин – в Україні війна. Вона горем і болем увійшла в кожну українську домівку, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення…

Та наші діти заслуговують на щасливе мирне життя, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках, не боячись сирен чи вибухів. А тому у ці дні для дітвори було організовано тематичні розважальні заходи, щоб подарувати їм часточку радості, сміху, надії та врешті-решт дитинства, яке в них підло вкрали. Це своєрідний подарунок з нагоди Дня міста для наших нащадків від організаторів.

Цьогоріч локацією у місті Ізяслав для проведення тематичного заходу  обрали майданчик біля фонтану КЗ «Центр культурних послуг». У конкурсно-розважальній програмі свята було чимало цікавого. Тут панувала дружня атмосфера. Маленькі мешканці та гості міста мали змогу насолодитися різноманітними активностями, підготовленими спеціально для них. Невгамовні дітвора один поперед одного брали участь у конкурсах: стрибали, бігали, навіть долучились до флешмобу, тощо. Маленькі учасники свята отримали можливість весело провести час, забути про складнощі та насолодитися безтурботним дитинством, яке так важливо підтримувати навіть у важкі часи.

Наше право на майбутнє у вільній, незалежній Україні нині мужньо виборюють військовослужбовці. На жаль, нерідко ціною свого життя. З часу початку російсько-української війни наша громада втратила більше сотні захисників України, пам’ять про подвиг яких вічно житиме у наших серцях. Підтримка збройних сил – нині наш основний пріоритет, адже допомагаючи фінансувати потреби війська, щодня наближаємо нашу перемогу. Саме тому під час проведення тематичних заходів відбувся збір коштів на потреби наших безстрашних оборонців. Місцеві волонтери на святковій локації організували благодійний ярмарок - продавали свої поробки. Кожен виріб був зроблений з любов'ю та турботою, що надавало особливої атмосфери заходу. Місцеві жителі активно підтримували благодійний ярмарок, купуючи поробки та роблячи добровільні внески, адже кожен свідомий патріот розуміє - кожен внесок, незалежно від його розміру, має велике значення для наших оборонців.

Окрім того, було облаштовано місце для плетіння маскувальної сітки. До цього процесу кожен бажаючий міг долучитись.

Фото без описуСвяткування завершилось виступами духового оркестру та творчих особистостей Ізяславщини. Їхній виступ не лише додав святкової атмосфери, але й став важливою частиною благодійної ініціативи. Кожен виконаний твір нагадував про важливість єдності та підтримки в цей складний для країни час.

Завдяки зусиллям волонтерів та активній участі громади вдалося зібрати значну суму коштів. Усі зібрані гроші будуть передані на потреби українських оборонців, які зараз знаходяться на передовій.

День міста завершився, але його головне послання залишається актуальним: ми сильні, коли єдині, і перемога обов'язково буде за нами, українцями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь