Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Такий великий скарб не кожен осягне

Дата: 26.06.2024 14:52
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Ювілейний день народження – 90 років відзначила нещодавно  мешканка Ізяслава Лебедєва Ніна Дмитрівна. З такою поважною життєвою датою ювілярку завітали привітати представники Ізяславської міської ради, побажавши їй здоров’я, бадьорості духу, мирного неба над головою та ще довгих років життя.

Ніна Дмитрівна гідно пройшла складну життєву дорогу, будучи учасником історичних подій. Ювілярка все своє життя присвятила праці в сільському господарстві, працюючи техніком. Її багаторічний внесок у розвиток цієї сфери відзначався не лише високою професійністю, але й відданістю роботі. Однак, останні роки своєї праці довгожителька знайшла себе в новій ролі – страхового інспектора в м.Ізяслав.

Іменинниця, яка разом із своїм чоловіком вже 70 років, є яскравим прикладом відданості, любові та наполегливості. Разом із своєю половинкою вони виховали єдиного сина. У подружжя також є четверо онуків та троє правнуків, які, на жаль, усі вони проживають за кордоном. Незважаючи на те, що родина перебуває далеко, ювілярка не почувається самотньою. Коханий чоловік, який завжди був надійною підтримкою, турбується про неї із надзвичайною увагою та любов'ю. Як справжній садівник дбає про свою улюблену квітку, так і він піклується про свою кохану, забезпечуючи їй комфорт та затишок у повсякденному житті.

Під час святкового привітання представники міської ради висловили щирі слова подяки за її багаторічну працю та відданість родині. Вони також вручили іменинниці квіти, підкреслюючи значущість її життєвого шляху для всієї громади.

Це святкове привітання стало нагадуванням про важливість сімейних цінностей, любові та турботи, які продовжують надихати та зігрівати серця навіть на схилі літ. Ювілярка, яка відзначає своє 90-річчя, залишається символом невичерпної енергії та життєвої сили, що надихає всіх нас.

Вітаємо ювілярку з цим величним досягненням та бажаємо їй міцного здоров'я, довгих років життя, наповнених радістю, миром та любов'ю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь