Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вітання міського голови з Великоднем

Дата: 05.05.2024 09:15
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Шановні мешканці та гості Ізяславщини!

Сьогодні православні християни відзначають Світле Христове Воскресіння! Для кожного з нас це свято сповнене особливого змісту. Адже уже котрий рік поспіль українці живуть у передчутті Воскресіння, яке після страшної кровопролитної війни обов’язково зійде Сонцем Перемоги і зігріє любов'ю всіх, хто постраждав унаслідок воєнних подій. Так, останнім часом у нашій країні, зокрема громаді, було дуже багато втрат - болісних, гірких, несподіваних...

Та, попри все, щиро вірю, що свята Паска зміцнить наш дух, додасть сили перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю, та непохитну віру у втілення найзаповітнішої мрії українського народу – незалежності та миру в нашій державі! Тому що ми, українці, не лише боронимо свою територіальну цілісність і свободу, а й стоїмо на сторожі всього цивілізованого світу. Це є наш спільний іспит на відданість, на любов, на єднання.

Тож у цей непростий час Великдень, зібравшись у сімейному та родинному колі, об’єднаймось у щирій молитві за Україну та наших незламних оборонців, які потом, кров’ю, ціною життя стримують люту імперську почвару.

Згадаймо про всіх, хто через війну покинув власні домівки, хворих та поранених, полонених і безвісти зниклих, та усіх тих, у кого війна забрала найцінніше — життя.

Нехай Пасхальне Свято стане для нашої нації і для кожного із нас початком нового життя – мирного і світлого, вартого найкращих наших сподівань.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою та зиченнями добра,

міський голова Сергій ШЛЕГЕЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Просимо висловити свою думку щодо схвалення схеми організації руху транспортних засобів з вул. Шевченка на вул. Героя України Олександра Петраківського (Вокзальна) біля БОСів 21,9.

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь