Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

18 вересня навіки повертається на Ізяславщину Воїн Світла, щоб нарешті знайти спочинок у нашому краю

Дата: 17.09.2024 10:39
Кількість переглядів: 5016

Фото без опису

На жаль, війна забирає чимало життів українців - тих, хто мав сенс у житті, хто знав заради чого живе… Щоб зберегти нашу країну, наші сім’ї, родини, майбутнє для наших дітей, гине цвіт нації. Відтак Україна платить дуже високу ціну за незалежність.

Вкотре з глибоким сумом сповіщаємо про трагічну загибель ще одного військовослужбовця – 38-річного начальника лікувального відділення медичної роти Орлова Миколи Олеговича. Його зірка згасла 14 вересня на Херсонщині, внаслідок ворожого обстрілу російськими окупантами медичного закладу, де Воїн Світла рятував життя нашим оборонцям. Микола свідомо обрав для себе не простий шлях медика-захисника. Така вже була у Героя вдача — не зміг насолоджуватись мирним життям, коли російські агресори паплюжили його рідну землю. Після повномасштабного вторгнення російської армії на територію України, наш Новітній герой, будучи медиком, виконував важливу місію - рятував людські життя, полегшував страждання наших воїнів на фронті! На жаль, «цинічний метал» виявився сильнішим, ніж жага Миколи до життя та за молитви люблячої родини й коханої дружини.

У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе родини, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Вічна шана військовослужбовцю.

Завтра, 18 вересня 2024 року, навіки повертається на Ізяславщину Воїн Світла, щоб нарешті знайти спочинок у нашому краю.  

У зв’язку із цим на території Ізяславщини у період з 17 по 19 вересня 2024 року включно оголошено  триденну загальногромадську жалобу. На знак скорботи за воїном на будівлях та спорудах місцевого самоврядування буде приспущено державні прапори, а також обмежено проведення розважально-танцювальних заходів на території громади, заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Маршрут кортежу із померлим бійцем пролягатиме орієнтовно о 10.00 год. (точніший час прибуття буде додатково поінформовано) через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівка, по вулицях Незалежності, Грушевського, Шевченка, М.Микитюка) до місцевого храму в с.Клубівка, де об 11.30 год. відбудеться церемонія прощання із Миколою. По завершенню траурна хода рушить до місцевого кладовища, де і відбудеться обряд поховання.

А тому закликаємо громадськість Ізяславщини спільною молитвою віддати шану та провести в останню путь Воїна Світла «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь