A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ми завжди пам’ятатимемо про важкі роки кривавої війни, героїзм наших оборонців та ціну Перемоги

Дата: 05.03.2024 14:14
Кількість переглядів: 236

 

Щорічно 05 березня  ми повертаємося своєю пам’яттю до тих буремних років, коли двічі здригалася наша рідна земля від кровопролитних визвольних боїв під час Другої світової війни, горіли нещадно населені пункти нашої громади, гинули тисячі мирних жителів від нацистського ярма. Та українці, незважаючи на жорстокі репресії окупаційних властей, не стали на коліна перед загарбником.

Цьогоріч 80 років відділяють нас від тих березневих днів, коли відлунали останні залпи Другої світової війни на території Ізяславщини. Та скільки б не пройшло років і десятиріч, ми завжди будемо звертатися до тих історичних подій, що знаменують перемогу життя над смертю, розуму над безумством, гуманності над варварством.

Ми, сучасне покоління, навіть не припускали повторення кривавої трагедії в XXI столітті. Проте чітко й особливо гостро усвідомили ціну незалежності та мирного неба. Сьогодні Україна звільняє свої землі від російських окупантів, які розтоптали нашу спільну історію своїм підступним широкомасштабним воєнним вторгненням.  Та щиро віримо, що вже скоро у календарі знаменних дат з’явиться ще одна важлива подія – День визволення України від рашизму. Кожен клаптик української землі повернеться під прапор України, кожен захисник повернеться додому з довгоочікуваною перемогою над ворогом.

 Ми завжди пам’ятатимемо про важкі роки кривавої війни, героїзм та стійкість наших оборонців, запеклі бої та ціну Перемоги.

Квіти - це та крихітка тепла, яку ми можемо покласти до холодного меморіального комплексу воїнів-визволителів Ізяславщини у Парку Слави міста Ізяслав, а хвилина мовчання - тиха вдячність і сумні спогади про них…

Історія Другої світової війни нас вчить, що український народ перемагає тоді, коли ми єдині, соборні, діємо разом і захищаємо те, що нам дороге. Коли ми разом, коли відчуваємо, що справедливість на нашому боці і стоїмо за свою землю, тоді ми непереможні.

ФОТОКОЛАЖ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь