Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

І знову болем відкликається у душах втрата….

Дата: 18.10.2023 08:43
Кількість переглядів: 718

 

Знову Ізяславська міська територіальна громада у скорботі. Вкотре сумна звістка про поповнення небесного війська прийшла до нашої громади. Та цього разу з подвійною силою удару.

З глибоким сумом та скорботою повідомляємо про трагічну загибель на війні нашого земляка-стрільця стрілецького  відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, солдата, жителя с.Криволука Демчика Андрія, котрий, захищаючи наш спокій та Україну, загинув 13 жовтня в результаті ворожого обстрілу на Харківщині. З вірою у Перемогу самовіданно боронив українську землю та разом з побратими давав відсіч ненависному ворогові, щодня наближаючи довгоочікуваний день Перемоги над підлим окупантом. Та на жаль, не судилось йому побачити цей жаданий для всієї України день… Окупанти відібрали найдорожче і найцінніше у матері - сина, надію й опору в житті…

А невдовзі, 15 жовтня, згасла ще одна зірка  – клята війна забрала життя у 34-річного ізяславчанина, молодшого сержанта Гжелька Володимира на Луганщині.  Наш земляк - янгол війни, котрий стояв на сторожі людського життя, щодня  виривав з пазурів смерті своїх побратимів, на жаль, не зумів себе захистити. Загинув внаслідок мінно-вибухової травми…. Свого батька-захисника не дочекався шестирічний син, свого коханого чоловіка – дружина.

Війна з російськими окупантами забрала життя двох молодих, енергійних, життєрадісних хлопців. Тільки жити, кохати, мріяти, творити, у якого було все попереду…. Та не зважаючи на молодий вік, воїни розуміли, що Перемога над ворогом залежить від кожного українця без винятку, тому зробили свідомий та відповідальний вибір – стали на захист Батьківщини. Пішли захищати рідну Україну, її майбутнє, свободу та європейські цінності.

 Володимир та Андрій назавжди залишаться у серцях кожного з нас. Для когось - хорошим другом і вірним побратимом, для родини - люблячим чоловіком, батьком, сином, для українців – Новітнім Героєм.

У цей важкий час приносимо щирі співчуття рідним і близьким оборонців, розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи подвиг вірних захисників України.

Вічна пам’ять і слава українським воїнам, котрі захищали рідну Україну і кожного з нас!

Про час та місце проведення прощальних заходів буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь