Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось пленарне засідання сесії

Дата: 07.09.2023 21:08
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

 

Під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулося пленарне засідання сорок третьої сесії Ізяславської міської ради восьмого скликання, яке розпочалось із вшанування присутніми хвилиною мовчання всіх загиблих внаслідок війни росії проти України.

Під час засідання було розглянуто 68 питань, котрі попередньо опрацьовані на засіданнях постійних профільних комісій міської ради.

На початку зібрання депутати заслухали інформацію голови Ізяславської міської територіальної виборчої комісії Лариси Мокринської про реєстрацію трьох наступних за черговістю кандидатів у депутати у єдиному виборчому списку від відповідних організацій партій: Кальніцької Ірини Євгенівни, обраної за єдиним виборчим списком Хмельницької територіальної організації Політичної партії «Європейська Солідарність»,  Барнаткевич-Приходько Інни Петрівни, обраної за єдиним виборчим списком Хмельницької обласної  організації «Політичної партії «За конкретні справи», та Одющина Вадима Миколайовича, обраного  за єдиним виборчим списком Хмельницької обласної організації політичної партії «Слуга Народу».

Згідно порядку денного присутніми місцевими обранцями заслухано інформацію про результати діяльності Шепетівської окружної прокуратури з місцем дислокації в м.Ізяслав упродовж першого півріччя 2023 р.

З метою ефективного використання бюджетних коштів внесено зміни у низку цільових програм, зокрема:  Програми «Освіта Ізяславської громади на 2021-2025 роки»,  Цільової програми з національно-патріотичного виховання дітей та молоді Ізяславської міської територіальної громади на 2021-2025 роки,  Програми «Турбота» на 2021-2025 роки, Програми «Діти Ізяславщини» на 2022-2027 роки, Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської територіальної громади на період 2022-2025 років,  Програми національного спротиву та заходів з територіальної оборони Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік. Враховуючи зміни до названих програм та пропозиції розпорядників бюджетних коштів, внесено зміни до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на поточний рік. Прийнятим рішенням  кошти направлено на видатки для КНП «Ізяславська МБЛ» (на придбання паливо-мастильних матеріалів, продуктів харчування), КНП «Ізяславський центр ПМСД» (на технічне обслуговування системи газопостачання, придбання технічних засобів для  осіб з інвалідністю, відшкодування вартості лікарських засобів, які відпускаються громадянам за пільговими рецептами), на покращення матеріально-технічного забезпечення для військових частин, на придбання  дизельного генератора для КП „Ізяславтепломережа”, на  капітальний ремонт котельні (заміна твердопаливних котлів) із застосуванням заходів енергозбереження Михлянського ліцею  Ізяславської міської ради, на придбання будівельних матеріалів, інвентарю в заклади дошкільної освіти громади та інші видатки.

Не менш важливим є підтримане депутатами рішення про початок розроблення проєкту Стратегії розвитку громади на 2023-2027 роки – документу, який визначає стратегічні та оперативні цілі, завдання для сталого економічного і соціального розвитку  територіальної громади.

У ході засідання одноголосно підтримано рішення щодо виплати матеріальної допомоги особам, які проживають у населених пунктах Ізяславщини та потребують коштів на лікування, розглянуто низку питань щодо розпорядження майном комунальної власності громади та питань у сфері земельних відносин. 

Крім того прийнято рішення по заяві Олени Денисюк,  депутата Ізяславської міської ради VIII скликання, обраної за єдиним виборчим списком кандидатів у депутати від Хмельницької обласної партійної організації політичної партії Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", про дострокове припинення нею депутатських повноважень.

 З результатами поіменного голосування та прийнятими рішеннями можна ознайомитись на офіційному сайті Ізяславської міської ради https://izyaslav-miskrada.gov.ua/docs/1479169/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь