Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ізяславщина продовжує сиротіти

Дата: 19.08.2023 21:02
Кількість переглядів: 388

 

З фронтових теренів сьогодні надійшла чергова страшна звістка до Ізяславської міської територіальної громади. Ще одним воїном Небесного Легіону став 29-річний житель с.Білогородка, солдат, навідник парашутно-десантної роти 3 парашутно-десантного батальйону Андрусевич Олексій Костянтинович.

17 серпня, захищаючи рідну землю від оскаженілого та підступного терориста-агресора, під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій на Луганщині загинув наш новітній Герой.

Не такого повернення свого сина чекала мати… Вона його ростила, опікувала, вчила – не для війни, а для життя: щасливого, яскравого, довгого і найголовніше мирного. Не очікували повернення чоловіка та батька до рідного дому в домовині молода дружина та маленькі дітлахи...

Важко сприймати смерть наших захисників, котрі віддають найцінніше за свою родину, рідну Україну  найцінніше, що має людина — своє життя.… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих бійця.

У ці скорботні дні вся Ізяславська міська територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині новітнього Героя. Туга й біль переповнюють серця кожного мешканця Ізяславщини, ненька-Україна втратила свого відважного воїна. Пам’ять про нашого земляка завжди буде жити в наших серцях. Вічна і світла пам’ять нашому новітньому Герою!

Про дату та час прибуття транспорту із тілом загиблого бійця та чину поховання молодого воїна буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь