Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

На виконкомі розглянуто низку питань, що забезпечують життєдіяльність Ізяславщини

Дата: 30.06.2023 15:58
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

 

Під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, під час якого було розглянуто два десятки питань, що стосувалися забезпечення життєдіяльності Ізяславщини.

Традиційно частина рішень стосувалася питань фінансового планування медичних закладів громади та його звітування, а також організаційної структури місцевої багатопрофільної лікарні та КП «Житлокомунсервіс».

Серед ключових рішень – схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до бюджету Ізяславської міської територіальної громади на 2023 рік» та погодження відпускних цін на лісопродукцію КП «Сошне».

Крім того, оновили склад координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при виконавчому комітеті Ізяславської міської  ради, утворили комісію з питань визначення стану зелених насаджень та їх відновної вартості на території Ізяславської міської ради, а також виключили з числа службових житловий будинок № 86 по вулиці Г.Кірпи в с. Клубівка.

Наступні питання порядку денного стосувалися комунального господарства. Відповідно до заяв керівників підприємств, установ, організацій, фізичних осіб та розглянувши акти обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконком надав дозвіл комунальному підприємству «Житлокомунсервіс» Ізяславської міської ради на видалення зелених насаджень (аварійних, фаутних, сухих та тих, які загрожують падінням майну та здоров’ю громадян), розташованих на території м.Ізяслав. Вказані роботи мають бути виконані до 20.07.2023 року, із дотриманням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах».

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної сфери, проєкти рішень яких викликали з боку членів виконавчого комітету широке обговорення. На порядок денний було винесено питання щодо: надання дозволу на вчинення правочину; надання дітям статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та встановлення над ними опіки; звільнення від здійснення повноважень піклувальника над дитиною, позбавленою батьківського піклування; встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування; затвердження висновку про визначення місця проживання малолітньої дитини; подання органу опіки та піклування; надання дозволу  на вчинення правочинів.   

На завершення присутніми учасниками засідання обговорено та прийнято рішення стосовно надання грошової допомоги особам на поховання їх рідних, у тому числі тих осіб, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії рф.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь