Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Знову маємо страшну звістку з фронту

Дата: 22.06.2023 18:16
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

Не встигли мешканці Ізяславщини оговтатись від втрати ізяславчанина Олександра Чаплинця, як чорне крило війни вкотре торкнулося нашої громади. Знову маємо страшну звістку з фронту загинув ще один наш захисник – 43-річний земляк із м.Ізяслав, солдат, гранатометник гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти Немирович Віктор Григорович. Він   вірою і правдою боровся із окупантом за нашу Україну, за незалежність нашої держави, за життя та майбутнє кожного українця, проте не вдалось зберегти своє…. 17 червня 2023 року, виконуючи обов’язок військової служби на Донеччині, пішов у вічність новітній Герой… Безжальна війна забрала не лише його життя, а й мрії, і майбутнє… Єдиного сина у батьків…

Це непоправна втрата для родини, Ізяславської громади, Збройних Сил України, Держави…

Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Висловлюємо щирі співчуття з приводу тяжкої втрати рідним, близьким, друзям та побратимам. Вічна і світла пам'ять захиснику України!

Завтра, 23 червня, орієнтовно о 10.00 год. повертається на малу Батьківщину наш новітній Герой на щиті… Маршрут кортежу із тілом воїна пролягатиме через місто Ізяслав (при в’їзді у місто від м.Шепетівки, по вулицях Незалежності, Заславська, Острізька) до рідного дому (вул.Острізька, 25А).

Крім того, у цей же день будемо проводжати в останню путь нашого мужнього захисника. О 12.00 год. на центральній площі м.Ізяслав відбудеться церемонія прощання із Віктором, після чого - заупокійна служба за новітнім Героєм у храмі святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України.

Маємо надію, що усі  небайдужі громадяни у місті Ізяслав зустрінуть полеглого у пекельному бою новітнього Героя «живим коридором» з українською символікою. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану нашому оборонцю, який віддав своє життя за наше мирне майбутнє, за нашу Україну...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь