Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Знову біль нестерпної втрати пронизує серця мешканців Ізяславщини

Дата: 07.04.2023 22:33
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

Знову жалоба огортає Ізяславську міську територіальну громаду, знову біль нестерпної втрати пронизує наші серця. Вчора, 06 квітня, наша громада прощалася із земляком, військовослужбовцем Збройних сил України, солдатом мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону Бежевцем Русланом Миколайовичем.

До останнього подиху боєць був вірним присязі. Перебуваючи у самому пеклі війни, він сміливо боровся з ворогом, який вторгся на українську землю, захищав свій народ, свою Батьківщину, кожного із нас.  Та, на жаль, у бою отримав важке поранення, лікарі обласного медичного закладу до останнього боролися за життя новітнього Героя, проте врятувати його не вдалося... 04 квітня серце  воїна перестало битися навіки…

Ізяславщина зі скорботою та болем у серці прощалася із бійцем. У розквіті сил пішов із життя 42-річний ізяславчанин. Він ще багато корисного міг би зробити для своєї сім’ї та країни, та не судилось. Кривава рука російського окупанта забрала у матері – сина, батька у дітей, у військовослужбовців  — побратима та друга, в Батьківщини — сина й воїна.

На центральній площі міста за присутності великої кількості людей (рідних, друзів, побратимів, земляків, мешканців Ізяславської громади), які прийшли провести воїна в останню путь, - відбувся ритуал вшанування померлого воїна, опісля - заупокійна служба за новітнім Героєм у Свято-Миколаївському храмі м.Ізяслав за участю представників духовенства Ізяславського благочиння Хмельницької єпархії Православної Церкви України.

Місцем вічного спочинку бійця стало місцеве кладовище - Алея почесних поховань. Особистий внесок Руслана у майбутню перемогу України – неоціненний. Добрий, світлий спомин про померлого захисника нашої Батьківщини золотими літерами буде вписано в історію Ізяславщини. На честь новітнього Героя військові здійснили три залпи…

Фото без описуЖодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в материнському та дитячих серцях, проте ніхто і ніколи не забере у нас пам’ять. Нехай світлий спомин про Руслана назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто його знав, любив та шанував!

Слава новітнім Героям! Слава Україні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь