A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Ще одним містом-партнером Ізяслава стане Нароль

Дата: 09.03.2023 13:46
Кількість переглядів: 171

 

Нещодавно відбулось засідання позачергової сесії Ізяславської міської ради.  Основна причина скликання сесії - необхідність погодження тексту Угоди про партнерство та співпрацю між гміною Нароль (Республіка Польща) та містом Ізяслав (Україна).

Як зазначив міський голова Сергій Шлегель, у 2022 році, після повномасштабного вторгнення окупантів на територію України,  Ізяславщина, як і вся наша держава, по-справжньому відчула, що таке об’єднана Європа, справжні друзі та побратими. В умовах війни Ізяславська міська територіальна громада стала другою домівкою для переселенців переважно із південної та східної частин України. Це люди, котрі, тікаючи від жахіть війни, покинули свої домівки, майно та роботу… Тому вони постійно потребують підтримки і гуманітарної допомоги. У цей історичний для долі нашої країни час саме польські міста першими надали неоціненну підтримку та допомогу для створення належних умов проживання внутрішньо-переміщених осіб у нашій громаді. А тому актуальним є підняття статусу співпраці  міст до  рівня побратимства.

Обговоривши текст угоди, місцеві обранці одноголосно підтримали рішення про погодження тексту Угоди про партнерство та співпрацю між Гміною Нароль (Республіка Польща) та містом Ізяслав (Україна). Наступний крок для реалізації намічених цілей - укладення угоди про партнерство між містами.

Окрім того, у ході засідання прийнято рішення про дострокове припинення депутатських повноважень депутата Ізяславської міської ради 8 скликання Гончарука Валентина Юхимовича на підставі поданої ним заяви.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь