A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Отримання новенького шкільного автобуса стало для школярів Ізяславщини довгоочікуваним подарунком

Дата: 25.01.2023 17:25
Кількість переглядів: 412

Фото без опису

Чергова приємна новина надійшла для школярів Ізяславщини, бо нарешті вдалось придбати новенький шкільний автобус «ATAMAN» D093S2 2023 року випуску.  

Придбання нового комфортабельного транспортного засобу відбулось на умовах співфінансування, зокрема: 57,7% – за рахунок коштів освітньої субвенції з державного бюджету та 42,3% – з місцевого бюджету.

Автобус якісно обладнаний та відповідає всім вимогам чинного законодавства щодо перевезення дітей, нараховує 31 пасажиромісце, має обмеження у швидкості руху, спеціальні сидіння та зручні сходинки. Тож дітям будуть створюватися всі умови, щоб комфортабельно дістатися до  навчального закладу для отримання знань. Адже в опорних загальноосвітніх навчальних закладах громади здобувають освіту чимало дітей із навколишніх сіл громади. Так, наразі школярі громади навчаються за змішаною формою навчання. Проте, дуже важливо, щоб діти у будь-яку погоду потрапляли до навчального закладу вчасно та їхали на навчання із задоволенням. А коли ми, українці, здобудемо перемогу над окупантами, то придбаний автобус розвантажить напрямок і забезпечить учнів безпечним і комфортним перевезенням.

 25 січня у м.Хмельницький було урочисто вручено Ізяславському міському голові Сергію Шлегелю ключі від шкільного автобуса.  У цей же день ключі від новеньких машин вручили начальник ОВА Сергій Гамалій разом із своїм заступником Володимир Юр'єв, а також народні депутати України Сергій Мандзій та Юрій Заславський ще сімом представникам громад Хмельниччини (Антонінська, Городоцька (2), Зіньківська, Летичівська, Полонська, Староостропільська та Старосинявська). Загалом було придбано 18 шкільних автобусів на загальну суму 46 620,0 тис. гривень для 15 територіальних громад області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь