A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулася десята сесія Ізяславської міської ради

Дата: 14.09.2021 16:52
Кількість переглядів: 669

     14 вересня 2021 року відповідно до розпорядження міського голови від 02.09.2021 року №110-р відбулася десята сесія  Ізяславської  міської  ради восьмого скликання за участю народного депутата України Олени Євгенівни Копанчук.

   З метою здійснення заходів з охорони і збереження об’єктів культурної спадщини, пов’язаних з ними територій та рухомих предметів, творів монументального, образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, а також проведення інформаційної та культурно-освітньої роботи з метою популяризації культурної спадщини, духовного збагачення громадян, розвитку туризму на території Ізяславської міської територіальної громади депутатами прийнято рішення про створення комунального закладу «Палац Сангушків» Ізяславської міської ради.  В сукупності з рішенням про включення комплексу будівель та споруд до об’єктів комунальної власності: Палац Сангушків XVIII ст., Дворик з аркадами XVIIIст., Місток XVIIIст., дані заходи дадуть поштовх для можливості збереження пам’яток архітектури національного значення на території Ізяславської міської територіальної громади.

  З метою забезпечення відкритості і прозорості відбору на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств затверджено порядок проведення конкурсу.

   Перейменовано вулицю Жовтневу в с.Двірець на вулицю Князів Заславських, та вулицю Жовтневу с. Михнів на вулицю Лесі Українки.

   Крім того були розглянуті питання про надання одноразової допомоги учасникам АТО, матеріальної допомоги на лікування та ряд питань, що стосуються земельної сфери, а також інші питання порядку денного.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь