Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Вручено державні нагороди родинам загиблих Героїв Шепетівщини

Дата: 29.05.2023 15:07
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Сьогодні, 29 травня, начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков разом із заступником начальника Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковником Віталієм Гарбарцем, заступником Шепетівського міського голови Галиною Безкоровайною вручили державні нагороди родинам загиблих Героїв з Шепетівського району. Серед них наш земляк…

Згідно Указу Президента України №78/2023 від 14 лютого 2023 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі — старшого солдата, кулеметника першого стрілецького відділення третього стрілецького взводу третьої стрілецької роти, жителя с.Покощівка Гуцулюка Олександра Володимировича нагороджено орденом «За мужність» ІII ступеня (посмертно). З перших днів повномасштабної війни наш земляк був на фронті. Справжній солдат… Він ніколи не був байдужим до своєї важкої чоловічої роботи - захищати рідну землю. Завжди горів тим, що робив. Брав участь в обороні та звільненні населених пунктів на Харківщині та Донеччині. Єдиний син щодня телефонував своїм батькам додому, просив, щоб не хвилювались, бо Україна – в надійних руках і обов’язково переможе. Олександр мав повернутись до рідної домівки з довгоочікуваною перемогою України; повернутись, щоб створити свою сім’ю і радіти безкрайнім просторам рідного села. Та, на жаль, повернувся, щоб навіки полягти у рідній землі… Загинув під час ворожого обстрілу у місті Бахмут за право жити під прапором України.

Фото без опису

Поки живе Україна, слава таких українців, як Олександр Гуцулюк – не поляже. Так само, як слава поетів, аграріїв, інженерів, викладачів, яким випало стати воїнами і віддати для Перемоги життя.

Слава Збройним силам України!

Вічна пам'ять і слава! Пам'ятаємо кожного нашого новітнього Героя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь