A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Виконком розглянув ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади

Дата: 11.11.2022 16:25
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

Нещодавно під керівництвом міського голови Сергія Шлегеля відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, у ході якого було прийнято низку важливих рішень, направлених на забезпечення стабільної життєдіяльності громади в умовах воєнного часу.

У першу чергу виконком схвалив проєкти рішень «Про внесення змін бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік», «Про внесення змін до Програми «Територіальна оборона на 2022 рік», «Про внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Ізяславської міської територіальної громади на період 2022-2025 років» (з метою забезпечення безперебійного електроживлення та стабільності роботи комунальних підприємств під час осінньо-зимового періоду в умовах воєнного стану виділити кошти у розмірі 77 661,7 грн. на придбання 5 шт. глибинних насосів та 3 шт. пересувних електростанцій).

Значну увагу приділили питанню погодження відпускних цін КП «Житлокомунсервіс» на деревину дров’яну непромислового використання для потреб споживачів соціальної сфери, населення, підприємств, організацій та інших юридичних осіб. Наразі на території Ізяславщини активно триває процес санітарної обрізки, вирубки і викорчовування дерев, перелік яких визначено спеціалізованою комісією з обстеження зелених насаджень, що підлягають зрізанню. Такі роботи виконуються з метою забезпечення безпеки руху автотранспорту та омолодження зелених насаджень, а також благоустрою. А зрізану деревину в якості палива комунальники можуть реалізовувати  населенню, закладам соціальної сфери та юридичним особам, щоб полегшити пережити цьогорічний осінньо-зимовий період. Отже, у підсумку було встановлено такі ціни на деревину дров’яну непромислового використання для підприємств, організацій та інших юридичних осіб за 1 м.куб. (з ПДВ): тверда порода - 1087,00 грн., змішана - 957,00 грн., м’яка - 888,00 грн..  Для населення буде значно дешевше: тверда порода - 850,00 грн., змішана - 630,00 грн. та м’яка - 560,00 грн.

Крім того у ході засідання члени виконкому затвердили перелік об’єктів, видів суспільно корисних оплачуваних робіт для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у виді суспільно корисних робіт; види та перелік суспільно корисних робіт для  відбування порушниками та засудженими особами до покарання у виді громадських робіт, а також схвалили проєкт рішення «Про внесення змін до Програми організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт, на території Ізяславської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

Далі учасники зібрання перейшли до питань соціальної сфери (відмова в наданні дозволу на реалізацію нерухомого майна, право користування яким мають діти).

Також присутніми учасниками засідання було обговорено та прийнято відповідні рішення по ряду інших питань порядку денного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь