A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Знову Ізяславщина має втрати на фронті серед наших кращих воїнів…

Дата: 10.11.2022 14:14
Кількість переглядів: 293

Знову болюча, сумна звістка, яку неможливо усвідомлювати ані розумом, ані серцем. Знову Ізяславщина має втрати на фронті серед наших кращих воїнів…

09 листопада 2022 року внаслідок мінометного обстрілу зі сторони окупантів на Донеччині загинув наш 44-річний земляк, житель с.Покощівка, старший солдат, кулеметник першого стрілецького відділення третього стрілецького взводу третьої стрілецької роти Гуцулюк Олександр Володимирович.   

Після повномасштабного вторгнення окупантів на територію України, Олександр не вагаючись став до лав територіальної оборони України, щоб захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави. Відважний боєць не ховався за спинами побратимів, мужньо захищав кордони від ворога і його найманців. І понад усе бажав миру на Україні та найшвидшого повернення додому, до своїх сивочолих батьків. Та на жаль, не судилось… Новітній герой віддав за нас з вами, за наш спокій та незалежність свій найцінніший скарб - життя.

У ці скорботні дні вся Ізяславська міська територіальна громада глибоко сумує та співчуває родині Олександра. Туга й біль переповнюють серця кожного мешканця Ізяславщини, ненька-Україна втратила свого захисника. Разом з родиною героя, його друзями й знайомими сумують всі, кому не байдужа доля нашої країни, майбутнє дітей і онуків. Пам’ять про нашого земляка, який поклав життя за мирне небо над нашою головою, завжди буде жити в наших серцях.

Герої не вмирають… Покинувши поле бою на землі, вони стають ангелами і поповнюють небесний легіон, продовжуючи оберігати свою родину, рідну Україну та свій народ. Вічна і світла пам’ять нашому новітньому Герою!

Про дату та час прибуття транспорту із тілом загиблого земляка та чину поховання воїна буде повідомлено додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь