A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 16.09.2022 14:49
Кількість переглядів: 265

 

Вчора, 15 вересня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Ізяславської міської ради, яке провів міський голова Сергій Шлегель.

Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

Традиційно спочатку присутні учасники зібрання розглянули бюджетний блок питань, а саме: внесення змін до бюджету Ізяславської міської ради на 2022 рік (йдеться про спрямування вільного залишку коштів міського бюджету на фінансування Програми „Територіальна оборона на 2022 рік”, а також проведення  перерозподілу бюджетних призначень головному розпоряднику коштів - Ізяславській міській раді); внесення змін до Програми «Територіальна оборона  на 2022 рік», розгляд звіту про виконання фінансового плану КНП «Ізяславський центр первинної медико-санітарної допомоги» за перше півріччя 2022 року; внесення змін до фінансового плану КНП «Ізяславський центр ПМСД» на 2022 рік.

Далі учасники зібрання перейшли до блоку питань соціальної сфери. На порядок денний було винесено питання щодо: затвердження протоколу від 12 вересня 2022 року № 2 засідання  комісії з  питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа; надання статусу дитини, позбавленої  батьківського піклування; надання згоди на вчинення правочину.

Крім того на засіданні члени виконавчого комітету міської ради прийняли рішення оновити склад міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах у зв’язку із новими кадровими призначеннями, а також зняти з квартирного обліку особу у зв’язку із її смертю.

На завершення присутніми обговорено та прийнято рішення стосовно надання трьом особам грошової допомоги на поховання рідних, зокрема двоє з яких загинули (померли) внаслідок збройної агресії російської федерації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь