A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Працівників комунальних підприємств громади привітали з професійним святом

Дата: 19.03.2021 13:13
Кількість переглядів: 878

Фото без опису

Щоденно люди користуючись житлово-комунальними, побутовими послугами  сприймають їх як належне, і часто не замислюючись над тим, що за звичними зручностями стоїть цілодобова, самовіддана робота працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

У неділю, 21 березня п.р., в Україні буде відзначатись День працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Напередодні цього свята, 19 березня, Ізяславласький міський голова Сергій Шлегель та заступник міського голови з питань виконкому Василь Сложинський відвідали колективи комунальних підприємств Ізяславської міської ради «Ізяславводоканал», «Іяславтепломрежа», «Комунерего», «Житлосервіс».

В ході зустрічей вони спільно із директорами підприємств Миколою Поліщуком, Богданом Коцюбинським, В’ячеславом Матвійчуком, Віктором Бадрахом привітали працівників та ветеранів житлово-комунальної сфери громади із професійним святом.

У своєму вітальному слові міський голова Сергій Шлегель зазначив: «У вас нелегкий шматок хліба. Робота співробітників сфери житлово-комунального господарства завжди буде основною для забезпечення життєдіяльності будь-якого міста, чи села. Спасибі за те, скільки всього було зроблено взимку. Зараз настає весна, і робота не зупиняється - потрібно приводити до ладу двори, підтримувати місто та села нашого краю в чистоті, як це завжди у нас було, висаджувати квіти, дерева і знову готуватися до зими. Ви працюєте у будь-який пору року і в будь-яку погоду - холод, снігопад, дощі. Я вдячний вам за вашу нелегку працю, дуже ціную її і хочу, щоб ви були здорові, щоб у вас були гідні зарплати. Нехай у ваших родинах панують спокій і благополуччя. Зі святом!». 

З нагоди професійного свята група працівників комунальних підприємств громади була відзначена відзнаками обласної державної адміністрації, обласної ради, Ізяславської міської ради, адміністрації підприємств та профспілкових організацій:

  • ПОДЯКА обласної державної адміністрації вручена слюсарю-ремонтнику КП «Ізяславтепломережа» Володимиру Станівчуку;
  • ГРАМОТОЮ обласної ради нагороджено головного бухгалтера КП «Ізяславводоканал» Олександра Ткачук;
  • ГРАМОТАМИ Ізяславської міської ради нагороджено: електрогазозварника комунального підприємства «Ізяславтепомережа» Миколу Бернацького, прибиральника території комунального підприємства «Комуненерго» Олега Герасимчука, юрисконсульта комунального-підприємства «Ізяславводоканал» Тетяну Горобець, двірника комунального підприємства «Житлосервіс» Ларису Карун, оператора котельні комунального підприємства «Ізяславтепломережа» Леоніда Колесніка, головного бухгалтера комунального підприємства «Комуненерго» Катерину Мартинюк, підсобного робітника комунального підприємства «Житосервіс» Юрія Пителя, водія комунального підприємства «Ізяславводоканал» Олександра Тимощука.

ФОТОМАТЕРІАЛИ

19.03.2021 р.

Відділ організаційно-кадрової роботи апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь