A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ГОДИНА ЗЕМЛІ

Дата: 22.03.2018 08:24
Кількість переглядів: 998

Фото без опису  У суботу, 24 березня 2018 року о 20.30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Година Землі у 2017 році пройшла з безпрецедентним успіхом – приєдналися більше 7000 міст у 187 країнах по всьому світу. Серед тих, хто підтримав подію, були мери міст Париж, Гонг-Конг, Ріо-де-Жанейро, відомі політики, діячі культури та багато інших. В Україні до кампанії долучились більше 50 міст та містечок, у тому числа Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава, Кривий Ріг та інші.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності та безумовній користі щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання екологічних проблем і досягнення гармонії з природою.

Цьогоріч місто Ізяслав візьме участь в кампанії Година Землі, вимкнувши о   20.30. год.  на 60 хвилин   вуличне освітлення.

Всі небайдужі можуть приєднатися до ініціативи, вимкнувши світло та електроприлади на одну годину в зазначений час, як символ єдності та турботи про майбутнє Планети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь