A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ізяславська міська громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Привітання міського голови з Днем рятівника

Дата: 17.09.2018 07:55
Кількість переглядів: 987

Шановні рятівники!

 

17 вересня ми відзначаємо свято сильних, мужніх і відважних людей, які надійно стоять на сторожі життя й безпеки громадян, захищають природні багатства та матеріальні цінності від проявів стихії і техногенних катастроф – День рятівника.

Професія, яку Ви обрали, – одна з найблагородніших на землі. Ризикуючи життям, Ви першими готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.

В складний для нашої країни час Ви мужньо та самовіддано приймаєте участь у відбудові зруйнованих міст, що знаходяться в зоні антитерористичної операції, підтримуєте бійців, що відстоюють свободу та незалежність України. Ваше міцне плече, відкрите серце та професіоналізм є запорукою нашого спокою та впевненості у завтрашньому дні.

Низький уклін та щира подяка Вам за професіоналізм, мужність, самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди, за те, що продовжуєте боротися з усіх сил, нерідко ризикуючи власним життям задля порятунку інших.

Шановні рятівники, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята. Нехай Пресвята Богородиця, яка є Вашою покровителькою, оберігає Вас від всіх бід і негараздів. Нехай мир і злагода панують у Ваших домівках.  Міцного Вам здоров’я, наснаги та терпіння у Вашій нелегкій праці. В час, коли Ви бережете людські життя, нехай оберігає Вас Господь Бог і обдаровує cвоїми щедротами!

З повагою

міський голова                               Валентина Корнійчук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь